מצרכים ל-2-3 מנות:

לקציצות הטופו:

  • 1 חבילת טופו חומוס בטעם טבעי של "משק וויילר"
  • 1/2 כפית מלח הודי שחור
  • 1/4 כפית פלפל
  • ½ כפית כורכום

לשקשוקה:

  • 1-2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קטן, חתוך לקוביות
  • 400 גרם (1 פחית) עגבניות מרוסקות
  • 2-3 כפות רסק עגבניות
  • כפית מלח ים אטלנטי
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • ½ כפית פפריקה מתוקה
  • 1 חופן עלי כוסברה, קצוצים

הכנה:

  1. שמים במעבד מזון את כל מרכיבי "הקציצות" וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה. טועמים ומתקנים את התיבול. שומרים בצד.
  2. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל כ-4-5 דקות עד להזהבה.
  3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות והרסק, מערבבים ומטגנים במשך כ-5-6 דקות.
  4. מכדררים בידיים רטובות קציצות פחוסות מתערובות הטופו (אפשר להשתמש בתבנית חצי עיגול או כף גלידה) ומכניסים בעדינות לשקשוקה.
  5. מכסים ונותנים לשקשוקה להתבשל במשך כ-5 דקות על אש קטנה.
  6. מגישים מיד.

בתיאבון!