• מרכיבים ל-4 מנות:1 חבילה (300 גרם) טופו חומוס בטעם מעושן, מסונן ומיובש

    1 כוס קמח חומוס

    2 כפות שימרי בירה

    1 כפית מלח

    ¼ כפית פלפל שחור

    שמן לטיגון חצי עמוק

    הגשה:

    4 טורטיות

    1 חופן עלי ארוגולה / עלים ירוקים אחרים

    1 סלסילה קטנה נבטים

    1 פלפל גמבה אדום, חתוך לרצועות

    1 אבוקדו, מעוך למשחה

    רוטב סלסה פיקנטי


אופן הכנה:

  1. חותכים את הטופו חומוס לרצועות בעובי כ-1.5 ס"מ על 1.5 ס"מ (שלב 1).
  2. מחממים שמן במחבת. מערבבים את קמח החומוס, שימרי הבירה, המלח והפלפל, טובלים את רצועות הטופו חומוס בתערובת ומטגנים מכל הצדדים עד להזהבה יפה (שלב 2).
  3. מרכיבים את המנה: מחממים את הטורטיות במחבת יבשה. מורחים שכבה של ממרח אבוקדו, מסדרים את רצועות הטופו, העלים הירוקים, הנבטים והפלפל ומגלגלים לרולים.
  4. מגישים מיד עם סלסה פיקנטית.

בתיאבון!