רולים עם קריספי טופו
- מרכיבים ל-4 מנות:1 חבילה (300 גרם) טופו חומוס בטעם מעושן, מסונן ומיובש
1 כוס קמח חומוס
2 כפות שימרי בירה
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
שמן לטיגון חצי עמוק
הגשה:
4 טורטיות
1 חופן עלי ארוגולה / עלים ירוקים אחרים
1 סלסילה קטנה נבטים
1 פלפל גמבה אדום, חתוך לרצועות
1 אבוקדו, מעוך למשחה
רוטב סלסה פיקנטי
אופן הכנה:
- חותכים את הטופו חומוס לרצועות בעובי כ-1.5 ס"מ על 1.5 ס"מ (שלב 1).
- מחממים שמן במחבת. מערבבים את קמח החומוס, שימרי הבירה, המלח והפלפל, טובלים את רצועות הטופו חומוס בתערובת ומטגנים מכל הצדדים עד להזהבה יפה (שלב 2).
- מרכיבים את המנה: מחממים את הטורטיות במחבת יבשה. מורחים שכבה של ממרח אבוקדו, מסדרים את רצועות הטופו, העלים הירוקים, הנבטים והפלפל ומגלגלים לרולים.
- מגישים מיד עם סלסה פיקנטית.
בתיאבון!