fbpx

קציצות סלק וטופו אפויות

מצרכים
חצי חבילת טופו רך
סלק גדול
בצל גדול
צרור תרד
2 שיני שום כתושות
2 כפות טחינה מלאה
4 כפות שיבולת שועל טחונה
חצי מיץ לימון
3 כפות שמן זית
תבלינים: מלח, פלפל, כרכום, פפריקה מתוקה
קציצות סלק
אופן ההכנה
שוטפים היטב את עלי התרד ומבשלים במים כשתי דקות
מצננים את התרד, שמים במעבד ומוסיפים: טופו, בצל, סלק ושום מוסיפים לתערובת שמן זית לימון וטחינה, מערבלים
מכינים את קמח שיבולת השועל:
טוחנים 4 כפות גדושות של שיבולת שועל במעבד מזון. או אם יש בנמצא כותש תבלינים,כמו כן ניתן להחליף את קמח שיבולת השועל בקמח חומוס (כדי לקבל קציצות ללא גלוטן)
מוסיפים לתערובת את הקמח בהדרגה עד שמגיעים למרקם מספיק מוצק
מרטיבים את הידיים במים, סוחטים כל קציצה ומסדרים על נייר אפיה
מכניסים לתנור לכ15 דקות, ועוד 5-10 דקות טורבו עד להזהבה
מוצאים מהתנור ומגישים חם

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן