פשטידת קישואים וטופו כשרה לפסח


מצרכים:

  • טופו הבית
  • 4 קישואים
  • בצל בינוני
  • 100 גרם עגבניות מיובשות
  • כף טחינה
  • כף קמח עדשים
  • כפית פלפל
  • כפית מלח
  • כף שמן זית

הכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות.
קוצצים בצל ומטגנים במעט שמן עד להזהבה.
מגרדים בפומפייה טופו.
שמים בקערה טופו, בצל, קמח עדשים, טחינה ושמן זית .

מערבבים יחד עם התבלינים .
חותכים את הקישואים לעיגולים.

בתבנית משומנת היטיב, מסדרים בשכבות את הקישואים, הטופו והעגבניות
מכניסים לתנור ל- 30 דקות ועוד כ- 10 על טורבו בחום של 200 מעלות.
מוציאים מהתנור ומצננים.


אפשר לאכול חם או קר
בתיאבון!