סלט שורשים וטופו אסייתי


מצרכים:

לסלט:

  • 2 גזרים
  • קולרבי
  • סלק
  • תפוח עץ ירוק
  • 6 גבעולי סלרי

לרוטב לסלט:

  • מיץ מלימון אחד
  • כפית סילאן
  • כף שמן צמחי
  • 1/4 כפית מלח

לטופו:

  • חבילת טופו של משק ויילר
  • כף שמן צמחי
  • כף חומץ תפוחים
  • כפית סוכר חום
  • 5 טיפות שמן שומשום
  • 4 כפות מים
  • 2 כפות שומשום לבן

הכנה:

מגרדים את כל מרכיבי הסלט בפומפייה ומערבבים בקערה גדולה.

בצנצנת טורפים את מרכיבי הרוטב לסלט.

חותכים את הטופו לקוביות ומטגנים במחבת עם שמן, כחמש דקות, עד השחמה.

טורפים חומץ, סוכר מים ושמן שומשום ויוצקים את הרוטב על הטופו.

מטגנים עד שהרוטב נספג בטופו ומוסיפים זירעוני שומשום.

מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב  ומפזרים מעליו את קוביות הטופו.

מגישים מיד,


בתאבון!