fbpx

סלט שורשים וטופו אסייתי

מצרכים
לסלט:
2 גזרים
קולרבי
סלק
תפוח עץ ירוק
6 גבעולי סלרי
לרוטב:
מיץ מלימון אחד
כפית סילאן
כף שמן צמחי
1/4 כפית מלח
לטופו:
חבילת טופו של משק ויילר
כף שמן צמחי
כף חומץ תפוחים
כפית סוכר חום
5 טיפות שמן שומשום
4 כפות מים
2 כפות שומשום לבן
אופן ההכנה

מגרדים את כל מרכיבי הסלט בפומפייה ומערבבים בקערה גדולה.


בצנצנת טורפים את מרכיבי הרוטב לסלט.


חותכים את הטופו לקוביות ומטגנים במחבת עם שמן, כחמש דקות, עד השחמה.


טורפים חומץ, סוכר מים ושמן שומשום ויוצקים את הרוטב על הטופו.


מטגנים עד שהרוטב נספג בטופו ומוסיפים זירעוני שומשום.


מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב ומפזרים מעליו את קוביות הטופו.


חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן