סלט פסטה קר עם טופו בסגנון צפתית


סלט פסטה מרענן וכיפי

מצרכים:

  • 150 טופו במרקם רך
  • 1.5 כוסות מים
  • 1 כף מלח (להשריה)
  • חבילת פסטה
  • 3 כוסות עגבניות שרי בשלושה צבעים
  • 50 גרם צנוברים
  • 5 עלים של בזיליקום
  • 3 כפות זיתים שחורים (ללא גרעין)
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית פלפל שחור
  • קורט מלח

הכנה:

חותכים את הטופו לקוביות, משרים במים עם מלח לכל הלילה.

מכינים פסטה לפי ההוראות שעל האריזה.

שוטפים מסננים, ושמים אותה בקערה.

חותכים לרבעים את עגבניות השרי,

קולים את הצנוברים על אש בינונית, מוסיפים לפסטה.

חותכים גס את הבזיליקום, חותכים לחצי את הזיתים, שמים בקערה.

מסננים את הטופו, שוטפים היטב ומוסיפים לקערה.

מטבלים בשמן זית מלח ופלפל.


בתיאבון!