סלט עגבניות וטופו פסטו


מצרכים:

  • חבילת טופו פסטו
  • 5 עגבניות
  • חצי בצל סגול קצוץ דק
  • 5 עלי בזיליקום טריים
  • 2 כפות שמן צמחי

לתיבול:

  • 2 כפות שמן זית
  • כפית חומץ בלסמי
  • רבע כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • 2 כפות מיץ מלימון טרי

הכנה:

קוצצים את הבצל, חותכים את העגבניות.

קורעים לקרעים את הבזיליקום.

מתבלים את הסלט ומערבבים היטב.

חותכים את הטופו לקוביות .

מטגנים היטב מכל הצדדים כ-5 דקות ומפזרים מעל הסלט.


בתיאבון!