מחממים תנור ל-180 מעלות
מגרדים את הטופו, קוצצים את בצל, את הפטריות ורבע צרור עלים ירוקים
מטגנים את הבצל בשמן זית ומוסיפים עלי מרווה קרועים
מוסיפים למחבת את הטופו, את הפטריות והעלים ומטגנים עד לריכוך והזהבה
מוסיפים את התבלינים
הכנת הקישואים:
חותכים לחצי מהאורך ומרוקנים את התוכן עם כפית. (כדאי לשמור את השאריות לפשטידה)
חותכים את הקישוא המרוקן לרבעים וממלאים בתערובת שהכנו
מניחים על נייר האפייה, מזליפים הרבה שמן זית
מכניסים לתנור לחצי שעה, מומלץ להעביר ב-10 דקות האחרונות למצב גריל
מוציאים מהתנור לאחר שהקישוא מתרכך ומזהיב