מקושקשת טופו

חומרים:


  • חבילת טופו כורכום
  • בצל בינוני
  • סלסלת פטריות
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 כפות חלב צמחי

תבלינים:

  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • רבע כפית שטוחה מלח הימליה שחור

הוראות:

קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.

חותכים את הפטריות ומוסיפים למחבת, מטגנים כ-5 דקות.

מגררים בפומפייה את הטופו,  מוסיפים ומטגנים כ-5 דקות נוספות.

מוסיפים למחבת תבלינים וחלב צמחי.  מכסים ל-2 דקות, ומכבים.


מומלץ לאכול חם, בתיאבון.