• מרכיבים ל-2-3 מנות:

    300 גרם (1 חבילה) טופו חומוס בטעם טבעי, מסונן

    2-3 כפות שמן זית

    1/2 בצל, חתוך לקוביות קטנות

    2 שיני שום, קצוצות

    3 כפות מים חמים

    1/2 כפית מלח

    ¼ כפית פלפל שחור

    1 כפית כורכום

    1/2 כפית כמון

    להגשה:

    טוסטים

    בצל ירוק, קצוץ


אופן הכנה:

  1. מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה.
  2. מערבבים בקערית את המים החמים עם המלח, הפלפל, הכורכום והכמון.
  3. מוסיפים מעט שמן למחבת, מפוררים בידיים את הטופו לפירורים בגודל רצוי (שלב 1) ומטגנים תוך ערבוב כ-4-5 דקות.
  4. מוסיפים בהדרגה את המים עם התבלינים (שלב 2) וממשיכים לטגן תוך ערבוב עוד 2 דקות, עד שכל המים נספגים.
  5. מפזרים בצל ירוק ומגישים מיד על טוסטים שחומים.

בתיאבון!