אייקון מאמרים

טופו למתחילים

קצת על טופו . . הטופו הוא  נייטרלי בטעמו, לכן ניתן לשלב אותו במאכלים שונים ובצורות בישול שונות. אם באפיה בבישול, או בטיגון. אין הבדל מהותי בין הסוגים, אבל מומלץ להשתמש בהם כך- טופו הבית  לאפייה, לצלייה ולטיגון. טופו במרקם רך לממרחים, מרקים, קינוחים ושייקים. קניתם חבילות טופו מה עכשיו?       טופו הוא חומר…

למאמר המלא

הגיגים אישיים על טופו וטמפה

אורנה פוגל ויילר אני צמחונית כבר מגיל שמונה. את הטופו גיליתי קצת לפני שדוד החליט להפוך ליצרן לפני עשרים וארבע שנים. בפעם הראשונה הופתעתי מהמרקם המוזר ולא ידעתי "איך לאכול" אותו. לפני כעשרים שנה ערכו בתל אביב יריד מזון ומשק ויילר הוזמן לפתוח דוכן. מה עושים? פניתי לאמי, צילה פוגל, מקיבוץ עין גב שהייתה בשלנית…

למאמר המלא
תמונת מתכונים