fbpx

לזניה טבעונית

מצרכים
חבילת דפי לזניה
לתערובת הלבנה:
חבילת טופו רך
4 כפות קשיו
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
8 כפות מים
תבלינים: מוסקט, פלפל שחור ומלח
לרוטב עגבניות:
6 עגבניות מקולפות
שמן זית לטיגון
4 שיני שום
רסק עגבניות (100 גרם)
חצי כפית מלח
כפית שטוחה של סוכר
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית בזיליקום
אופן ההכנה
מחממים תנור ל180 מעלות
משרים את הקשיו שעתיים במים פושרים או כמה דקות במים רותחים
טוחנים את הטופו והקשיו במעבד מזון
מוסיפים מים, לימון, שמן זית ותבלינים
מרסקים את העגבניות במעבד מזון
כותשים את השום ומטגנים אותו במחבת עם שמן זית
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה
מוסיפים את רסק העגבניות ואת התבלינים
מורחים מעט רוטב עגבניות על תחתית התבנית
מסדרים את דפי הלזניה ומעל את התערובת הלבנה ורוטב העגבניות בשכבות
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל20 דקות
מוצאים את הנייר כסף ומכניסים לתנור לעוד 20 דקות

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן