טופו פסטו עם עגבניות שרי וברוקולי


מצרכים:

  • חבילת טופו פסטו
  • 400 גרם ברוקולי
  • 4 שיני שום
  • 300 גרם עגבניות שרי
  • 3 כפות שמן זית
  • כף לימון
  • כפית סילאן
  • כפית מלח
  • רבע כפית פלפל

הכנה:

מרתיחים בסיר מים, מוסיפים את הברוקולי לכ-7 דקות עד לריכוך חלקי, מוצאים ומצננים.
חותכים את עגבניות השרי ,השום והטופו.
מטגנים את השום במחבת עם שמן זית, מוסיפים את הטופו, הברוקולי והעגבניות ומטגנים במשך כ-10 דקות. מוסיפים סילאן, לימון, מלח ופלפל.
מגישים חם.


בתיאבון!