טופו פומודורו


מצרכים:

  • חבילת טופו הבית של "משק ויילר"
  • כפית פלפל שחור גרוס גס
  • חצי כפית מלח
  • 2 עגבניות
  • 2 שיני שום
  • 3 כפות שמן זית
  • כף רסק עגבניות
  • רבע כוס מים
  • 2 כפות יין אדום
  • חצי כפית סוכר
  • כף חומץ בלסמי
  • כמה עלי בזיליקום טריים

הכנה:

חותכים את הטופו לקוביות גדולות.

מתבלים בפלפל שחור ומטגנים עד הזהבה.

חותכים את העגבניות לשישיות, ואת השום לפרוסות דקות.

מוסיפים את העגבניות למחבת ומטגנים כ-5 דקות.

מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.

מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את האש.

מוסיפים את היין, הבלסמי, המלח והסוכר, מערבבים על אש קטנה עד שהרוטב מסמיך.

מוסיפים את הבזיליקום, ומורידים מהאש.

מומלץ לאכול עם לחם.

 


מגישים חם בתיאבון!