fbpx

טופו מתובל בפסטו

לקריצה איטלקית; טופו בתיבול תערובת פסטו, שמכילה את השילוש המושלם: בזיליקום, שום ופטרוזילה.
הטופו שלנו מיוצר בשיטה המסורתית, באבני ריחיים וללא הוספת חומרים משמרים. בזכות שיטת הייצור הייחודית, הטופו שלנו תמיד טרי, טעים ועשיר בערכים מזינים.
המלצות הגשה:

רכיבים: מיצוי מפולי סויה ללא הנדסה גנטית [מים, פולי סויה (30% לפחות)], תיבול פסטו [ירקות מיובשים (שום, פטרוזיליה)], תבלינים,  מגביר חוזק [קלציום כלוריד].

הוראות אחסון: לשמור בקירור. לאחר הפתיחה, לאחסן בכלי בו הטופו מכוסה במים.מומלץ להחליף את המים מידי יום. לצרוך עד 5 ימים מהפתיחה.

מידע אלרגני: מכיל סויה.

טופו קשה בטעם פסטו

ללא חומרי הדברה

ללא חומרים משמרים

ללא כולסטרול

ללא רכיבים מהחי

ללא שומן טראנס

טבלת ערכים תזונתיים ב 100 גרם מזון
אנרגיה (קלוריות 143
סך השומנים (גרם) 8
מתוכם:  
חומצות שומן רוויות (גרם) 0.9
חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ 0.5
כולסטרול 0
נתרן (מ"ג) 279
סך הפחמימות (גרם) 0.1
מתוכן:  
סוכרים (גרם) 0
סיבים תזונתיים (גרם) 3.3
חלבונים (גרם) 16
סידן (מ"ג) 250

הטופו שלנו

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן