fbpx

טופו בול (בודהה בול)

מצרכים ל-4-5 מנות
סלק גדול
2 עגבניות
סלסלת פטריות שמפניון
200 גרם שעועית קפואה
חבילת טופו הבית
כוס וחצי אורז מלא
מלח ופלפל
שומשום שחור
למרינדה:
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן
2 כפות חומץ תפוחים
רבע כוס מים
בודהה בול
אופן ההכנה
מערבבים בקופסה את מרכיבי המרינדה.
חותכים את הטופו לאצבעות.
מכניסים את הטופו למרינדה מערבבים היטב. משרים במקרר למשך כשעתיים.
מכינים את האורז לפי ההוראות שעל האריזה.
מקלפים את הסלק ומבשלים במים רותחים עד שהוא מתרכך.
מבשלים את השעועית במים רותחים למשך כ-4 דקות עד להתרככות.
(כדאי לשים לב שהשעועית לא תתרכך יתר על המידה) חותכים את הפטריות והעגבניות לרבעים.
חותכים את הסלק לאצבעות. מחממים מחבת על אש גבוהה, צורבים את הירקות במחבת.
מטבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מטגנים היטב את הטופו.
מגישים בקערה עם אורז מלא ומעליו מסדרים את הירקות והטופו.
מפזרים מעל שומשום שחור.

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן