גלילות חצילים במילוי טופו


מצרכים:

  • חבילת טופו הבית של "משק ויילר"
  • שני חצילים ארוכים
  • 2 עגבניות מגורדות
  • כמה עלי תימין
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית

הכנה:

חותכים את החצילים לאורך לפרוסות בעובי 1 ס"מ.

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מברישים את פרוסות החציל בשמן זית ובוזקים מעליהן מלח.

מכניסים לתנור ל- 15-20 דקות עד שהחציל משחים.

מפוררים את הטופו בקערה  ומוסיפים תימין, מלח ופלפל.

מכניסים לתנור ואופים ל- 5 דקות.

מכינים את הסלסלה: מתבלים את העגבניות במלח ופלפל.

מגישים חם או קר.


בתיאבון!