גלילות חצילים במילוי טופו

מצרכים
חבילת טופו הבית של משק ויילר
שני חצילים ארוכים
2 עגבניות מגורדות
עלי תימין
מלח ופלפל
שמן זית
אופן ההכנה
חותכים את החצילים לאורך לפרוסות בעובי 1 ס"מ
מחממים תנור ל-200 מעלות
מברישים את פרוסות החציל בשמן זית ובוזקים מעליהן מלח
מכניסים לתנור ל- 15-20 דקות עד שהחציל משחים
מפוררים את הטופו בקערה ומוסיפים תימין, מלח ופלפל
מכניסים לתנור ואופים ל- 5 דקות
מכינים את הסלסלה:
מתבלים את העגבניות במלח ופלפל. מגישים חם או קר

חדש במשק ויילר

הכירו את "סופר טופו" – הדור הבא של הטופו במשק ויילר.
לקחנו את הטופו האיכותי שלנו ויצרנו ממנו שלושה טעמים מוכנים לאכילה.                                                                            סופר טופו הוא פתרון מושלם לארוחה מהירה: טעים, עשיר בחלבון מהצומח ופשוט לשילוב בכל מנה.

סופר טופו בטעם מעושן
סופר טופו בתוספת זיתים
סופר טופו בטעם טמאגו