מצרכים ל-2 מנות:

פסטו ירוקים:

  • 1 צרור עלי פטרוזיליה
  • 1 צרור עלי כוסברה
  • 2-3 שיני שום
  • 2-3 כפות שמן זית
  • ¼ כפית מלח

טופו מוקפץ:

  • 1 חבילת טופו חומוס בטעם טבעי של "משק וויילר"
  • 2 כפות שמן
  • 10-12 עגבניות שרי, חצויות
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הגשה:

אטריות מסולסלות / רגילות מבושלות


הכנה:

  1. מכינים את פסטו הירוקים: שמחם במעבד מזון את עשבי התיבול והשום וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השמן והמלח וטוחנים למשחה. שומרים בצד.
  2. חותכים את הטופו חומוס לקוביות בגודל בערך 2 על 2ס"מ.
  3. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הטופו, עד שהוא מזהיב מכל הצדדים. מעבירים לצלחת.
  4. מקפיצים באותה המחבת את עגבניות השרי עד שהן מתחילות להתרכך. מוסיפים את הטופו והפסטו, מערבבים ומקפיצים עוד 2 דקות. טועמים ומתקנים את הטעם.
  5. מגישים מיד על מצע אטריות מוכנות.

בתיאבון!