אורז טופו וצנוברים

אורז טופו וצנוברים

אורז טופו וצנוברים

    חלבון מלא

    כדי לנצל באופן המיטבי את חלבון הסויה יש לאכול אותו לצד דגן. האורז הוא הדגן, הטופו הוא חלבון הסויה. הכנו ארוחה משולבת והבטחנו לגוף חלבון עשיר וזמין. לא לחינם אורז עם טופו זהו המאכל המסורתי ביפן. כמובן שאפשר להכין אורז מלא או אורז בר, אורז בסמטי או אורז פרסי. איש איש וטעמו. הטופו שמח בכולם. את תבשיל הטופו והאורז אפשר לגוון כל פעם בדרך אחרת. צנוברים או קשיו כמו בתבשיל להלן, תבלינים כמו כורכום או גראם מסלאלה ואם רוצים גוון מתוק צימוקים או חמוציות.
    חומרים
    חבילת טופו במרקם רך של משק ויילר
    2 כוסות אורז
    בצל גדול
    חופן די גדול של צנוברים
    רוטב סויה

    אופן הכנה

  • מבשלים את האורז.
  • פורסים את הבצל ומטגנים אותו קלות.
  • מטגנים טופו חתוך לקוביות שהושרה ברוטב סויה ומים.
  • מוסיפים את הצנוברים.
  • מוסיפים את הטופו, הבצל והצנוברים לאורז ומערבבים.
  • מגישים חם!

    חזרה למתכונים
    עמוד הבית